آیا غذاهای ارگانیک واقعا سالم تر هستند؟ آیا ارزش این هزینه را دارد؟ معنی برچسب ها را بیابید و بدانید کدام غذاها بیشترین هزینه را به شما می دهند.
نمای نزدیک از کیف مشبک پر از سبزیجات که به دور شانه های یک فرد آویزان شده است، کاهو در دست او
“ارگانیک” به چه معناست؟
اصطلاح “ارگانیک” به نحوه رشد و فرآوری محصولات کشاورزی رژیم آنلاین اشاره دارد. در حالی که مقررات از کشوری به کشور دیگر متفاوت است، در ایالات متحده، محصولات ارگانیک باید بدون استفاده از علفکشهای مصنوعی، آفتکشها، و کودها یا ژنهای مهندسی زیستی (GMOs) کشت شوند.
دامهای ارگانیک که برای گوشت، تخممرغ و محصولات لبنی پرورش مییابند باید در شرایط زندگی متناسب با رفتارهای طبیعی خود (مانند توانایی چرا در مرتع) و تغذیه با خوراک ارگانیک و علوفه پرورش داده شوند. ممکن است به آنها آنتی بیوتیک، هورمون رشد یا هر محصول جانبی حیوانی داده نشود.
ارگانیک در مقابل غیر ارگانیک
محصولات ارگانیک: محصولات معمولی:
با کودهای طبیعی (کود دامی، کمپوست) رشد می کند. با کودهای مصنوعی یا شیمیایی رشد می کند.
علف های هرز به طور طبیعی (تناوب زراعی، وجین دستی، مالچ پاشی و خاک ورزی) یا با علف کش های مورد تایید ارگانیک کنترل می شوند. علف های هرز با علف کش های شیمیایی کنترل می شوند.
آفات با استفاده از روش های طبیعی (پرندگان، حشرات، تله ها) و آفت کش های طبیعی کنترل می شوند. آفات با آفت کش های مصنوعی کنترل می شوند
گوشت ارگانیک، لبنیات، تخم مرغ: گوشت پرورش یافته معمولی، لبنیات، تخم مرغ
به دام ها تمام خوراک ارگانیک، بدون هورمون و GMO داده می شود. به دام ها هورمون های رشد رژیم آنلاین برای رشد سریع تر و همچنین خوراک غیر ارگانیک GMO داده می شود.
از بیماری با روش های طبیعی مانند مسکن تمیز، چرای چرخشی و رژیم غذایی سالم پیشگیری می شود. آنتی بیوتیک ها و داروها برای جلوگیری از بیماری دام استفاده می شود.
دام ها باید به فضای باز دسترسی داشته باشند. دام ها ممکن است به فضای باز دسترسی داشته باشند یا نداشته باشند.
فواید مواد غذایی ارگانیک
نحوه رشد یا پرورش غذای شما می تواند تأثیر زیادی بر سلامت روانی و عاطفی شما و همچنین محیط داشته باشد. غذاهای ارگانیک اغلب دارای مواد مغذی مفیدتری مانند آنتی اکسیدان ها نسبت به همتایان معمولی خود هستند و افرادی که به غذاها، مواد شیمیایی یا مواد نگهدارنده آلرژی دارند، ممکن است با خوردن تنها غذاهای ارگانیک علائم آنها کاهش یابد یا از بین برود.
محصولات ارگانیک حاوی آفت کش های کمتری هستند. مواد شیمیایی مانند قارچکشهای مصنوعی، علفکشها و حشرهکشها بهطور گسترده در کشاورزی معمولی استفاده میشوند و بقایای آن روی (و در) غذایی که میخوریم باقی میماند.
غذاهای ارگانیک اغلب تازه تر هستند زیرا حاوی مواد نگهدارنده ای نیستند که ماندگاری بیشتری داشته باشند. محصولات ارگانیک گاهی اوقات (اما نه همیشه، بنابراین مراقب باشید از کجاست) در مزارع کوچکتر نزدیک به محل فروش تولید می شود.
کشاورزی ارگانیک برای محیط زیست بهتر است. شیوه های کشاورزی ارگانیک ممکن است آلودگی را کاهش دهد، آب را حفظ کند، فرسایش خاک را کاهش دهد، حاصلخیزی خاک را افزایش دهد و انرژی کمتری مصرف کند. کشاورزی بدون آفت کش های مصنوعی برای پرندگان و حیوانات نزدیک و همچنین افرادی که در نزدیکی مزارع زندگی می کنند بهتر است.
به حیواناتی که به صورت ارگانیک بزرگ شده اند آنتی بیوتیک، هورمون رشد یا محصولات جانبی حیوانی تغذیه نمی شوند. تغذیه با محصولات جانبی دام خطر ابتلا به بیماری جنون گاوی (BSE) را افزایش می دهد و استفاده از آنتی بیوتیک ها می تواند سویه های باکتری مقاوم به آنتی بیوتیک ایجاد کند. به حیواناتی که به طور ارگانیک بزرگ شده اند فضای بیشتری برای حرکت و دسترسی به فضای باز داده می شود که به حفظ سلامت آنها کمک می کند.
گوشت و شیر ارگانیک می توانند از نظر مواد مغذی خاصی غنی تر باشند. نتایج یک مطالعه اروپایی در سال ۲۰۱۶ نشان میدهد که سطوح برخی از مواد مغذی، از جمله اسیدهای چرب امگا ۳، در گوشت و شیر ارگانیک تا ۵۰ درصد بیشتر از نمونههای پرورشیافته معمولی است.
مواد غذایی ارگانیک بدون GMO هستند. ارگانیسم رژیم آنلاین های اصلاح شده ژنتیکی (GMOs) یا غذاهای دستکاری شده ژنتیکی (GE) گیاهانی هستند که DNA آنها به روشی تغییر یافته است که در طبیعت یا در آمیختگی سنتی وجود ندارد، معمولاً به منظور مقاومت در برابر آفت کش ها یا تولید حشره کش.
غذای ارگانیک در مقابل غذای محلی
برخلاف استانداردهای ارگانیک، تعریف خاصی برای “غذای محلی” وجود ندارد. این می تواند در جامعه محلی شما، ایالت شما، منطقه شما یا کشور شما رشد کند. در بخشهای بزرگی از سال، معمولاً میتوان مواد غذایی را در نزدیکی خانه در مکانهایی مانند بازار کشاورزان پیدا کرد.
فواید غذاهای محلی
مالی: پول در اقتصاد محلی باقی می ماند. پول بیشتر مستقیماً به کشاورز می رود، به جای چیزهایی مانند بازاریابی و توزیع.
حمل و نقل: به عنوان مثال، در ایالات متحده، میانگین مسافت یک وعده غذایی از مزرعه تا بشقاب شام بیش از ۱۵۰۰ مایل است. محصول باید در حالی که هنوز نارس است چیده شود و بعد از حمل و نقل آن را با گاز “رسید” کرد. یا غذا در کارخانه ها با استفاده از مواد نگهدارنده، پرتودهی و سایر ابزارها برای پایدار نگه داشتن آن برای حمل و نقل به شدت فرآوری می شود.